Knald i grydelåget

Vis stort billede
Knald i grydelåget

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvide Hus er et aktivitetstilbud i Gentofte for mennesker, som er psykisk sårbare. Huset drives af Diakonissestiftelsen efter aftale med Gentofte Kommune.

Mad er et element i mange af de arrangementer, som er med til at samle mennesker i Hvide Hus. Alle mennesker har en historie og et forhold til mad samt mange kreative kompetencer og viden. Kogebogen tager udgangspunkt i Hvide Hus’ madkultur, som er sammensat af de mange forskellige mennesker, som kommer her – medlemmer såvel som ansatte – og deres yndlingsopskrifter.

Vi har inddelt kogebogen i de fire årstider: forår, sommer, efterår og vinter. Vi har samlet opskrifter fra alle husets brugere igennem mange år. På den måde er kogebogen blevet til ved en blanding af mange forskellige menneskers viden og historier.

Søren Gericke har støttet os ved at give bogen et unikt forord bestående at en ’anti-angst’-menu.

Fællesskab har stor betydning, når vi sammen laver mad, og for vores glæde og vores rolle i de ting, vi laver i huset. Vi udvikler os igennem maden, hvor vi henter inspiration fra hele kloden, og lærer derved om de mange farverige madkulturer. Vi har lavet en månedlig cafe, som har et forskelligt tema fra gang til gang.

Madlavning er en ting, vi hjælpes ad med, og gradvis bliver vi alle bedre til at lave mad. Somme tider kalder vi køkkenet ’det muntre køkken’, fordi vi laver sjov med hinanden og hygger os i køkkenet. Det er altid hyggeligt, sjovt og lærerigt at lave mad i Hvide Hus.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hvide Hus
Sideantal: 206
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 217 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 828 g
Udgivelsesdato: 10 Dec 2015
Oplagsdato: 10 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793395572

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk