Kinesisk kogebog

Vis stort billede Tilføj
Kinesisk kogebog

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Oplev det ægte kinesiske køkken, dets rigt varierede retter, tilberedningsteknikker, råvarer og køkkenredskaber.
Har man lyst til at udvide sit gastronomiske verdensbillede med en række eksotiske og velsmagende kinesiske måltider giver Yan-kit Sos kogebog den bedst mulige hjælp. Yan-kit Sohar med sin kogebog ikke alene villet præsentere et europæisk publikum for en samling af kinesiske opskrifter. Hun har tillige villet give en grundig indføring i de enkelte regionale køkkener, i de forskellige tilberedningsteknikker, i anvendelsen af de mangfoldige råvarer og i brugen af de typiske kinesiske køkkenredskaber.
Yan-kit Sos kinesiske kogebog er en klassiker, der viser vej ind i det fantastiske kinesiske køkkens verden. I over 140 trin for trin opskrifter trylles der med eksotiske opskrifter på alt fra velkendte retter som wontonsuppe og forårsruller til specialiteter fra det regionale køkken som pekingand, guangzhounesisk ildgryde og yangzhou-stegte ris.
Yan-kit Soer ekspert i kinesisk madlavning og har undervist på flere gastronomiske skoler og kurser. Samtidig har hun skrevet artikler om kinesisk madlavning til magasiner som Vogue og Harper's Bazar.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Yan-kit So
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originaltitel: Classic Chinese cookbook
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lisbeth Eriksen
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 176 mm
Højde: 223 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 786 g
Udgivelsesdato: 19 Sep 2007
Oplagsdato: 01 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717039391

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk