Kartofler fra Samvirke

Vis stort billede
Kartofler fra Samvirke

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Kartofler fra Samvirkeer sammen med Bær fra Samvirkede nyeste udgivelser i den populære serie Mad fra Samvirke. Serien tæller nu otte bøger med opskrifter, der tryller med de fødevarer, vi alle støder på i dagligvarehandelen. Kartofler er blevet kaldt rygraden i vores madlavning, fordi næsten alle traditionelle retter indeholder kartofler. Men kartofler er mere end tilbehør. Alo gobi er en indisk kartoffelret, hash browns er en amerikansk morgenmadsklassiker, og rosti er en schweizisk kartoffelret, der varieres i det uendelige.
I Kartofler fra Samvirke fornys de kendte klassikere, og også den ikoniske danske kartoffelmad får et moderne twist. Kartoflen er en god kilde til kostfibre, vitaminer og mineraler og mætter bedre end både kød, pasta, ris og bønner. Kartoflen er desuden billig, og den er fattig på kalorier i sammenligning med både fuldkornsris og fuldkornspasta. Der er altså mange gode grunde til at bruge den gode knold.
Bogen indeholder 30 opskrifter på, hvordan kartoflen kan komme til ære og værdighed på spisebordet. Kartoflerne bruges som ingrediens i brød, i supper, salater og simreretter. Alle retterne er enkle og kan indgå i det almindelige hverdagskøkken.
Bogen indeholder også beskrivelser af vores mest kendte kartoffeltyper, hvad de er velegnede til og hvordan de håndteres, så læseren får det bedste resultat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mia Irene Kristensen
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christel Frydkjær
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Mia Irene Kristensen
Udgiver: Samvirke
Bredde: 152 mm
Højde: 197 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 258 g
Serie: Mad fra Samvirke
Udgivelsesdato: 05 Jul 2015
Oplagsdato: 05 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792894977

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk