Jagten på den gode smag

Vis stort billede
Jagten på den gode smag

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

HVOR FINDER MAN DEN GODE SMAG?

Der er en stor og voksende efterspørgsel på danske madvarer af høj kvalitet i disse år. Ikke bare når forbrugerne køber ind i dagligdagen, men også når de skal handle lidt lækkert ind til weekenden og forkæle sig selv, familien og gæsterne.

Kokken Carsten Kyster og fotograf Columbus Leth er taget på jagt efter de ypperste af disse madvarer og har besøgt nogle af de allerbedste små lokale fødevareproducenter, som findes rundt om i Danmark.

De udvalgte ildsjæle har alle det til fælles, at de har viet deres liv til at producere gode fødevarer med omtanke og af høj kvalitet. Deres varer findes allerede på hylderne i supermarkederne, andre kan bestilles over nettet eller man kan besøge deres gårdbutikker og købe varerne der.

Carsten Kyster og Columbus Leth beskriver på rejsen rundt i det ganske land ikke bare stederne, de gode kyllinger, det møre lammekød og den velsmagende ost. De har også ladet sig inspirere til at lave superlækre r opskrifter med råvarerne. Desuden går de også selv på jagt i naturen og fortæller, hvad man kan finde eller fange selv. Hertil er der også opskrifter. Bogen indeholder mere end 100 opskrifter.

Dette er en bog for alle, der efterspørger kvalitet i maden og sætter pris på den gode råvare, der er produceret med omtanke og kompromisløshed.

Eksempler på producenter, som medvirker i bogen: Sødam kyllinger, Thy lam, Skærtoft Mølle, Kieselgården, de sidste danske kystfiskere på Thorup Strand og Knuthenlund gede- og fåreoste.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Columus Leth / Carsten Kyster
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 23 Oct 2012
Oplagsdato: 23 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740006834

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Jagten på den gode smag Politikens Forlag