Italiens hjerte - Mad og mennesker

Vis stort billede
Italiens hjerte - Mad og mennesker

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En usædvanlig smuk og stemningsfuld kogebog for livsnydere, der har tabt deres hjerte til Italien. Gennem 12 reportager hos små passionerede fødevareproducenter får man et sanseligt indblik i landets suveræne råvarer og madtraditioner. Bogen indeholder 80 opskrifter på regionale retter fra hele Italien, tilsat et moderne twist og et lille spor af Skandinavien. Alle opskrifterne er kreeret af to danske kokke, der nu driver kogeskole i Umbrien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Septimius Krogh
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bettina Kjærulff-Schmidt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Bettina Kjærulff-Schmidt
Fotograf: Kristian Septimius Krogh
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 241 mm
Højde: 282 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 1477 g
Udgivelsesdato: 09 May 2012
Oplagsdato: 09 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702114386

Sprog

Dansk

Italiens hjerte - Mad og mennesker Gyldendal