Ingefær - Antiinflammatoriske shots, drikke, salater og varme retter

Vis stort billede
Ingefær - Antiinflammatoriske shots, drikke, salater og varme retter

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ingefær hitter, som aldrig før, og især fyrige shots står i høj kurs. Der er dog ingen grund til at lade det blive herved, for der åbner sig et helt igennem sprudlende smagsunivers, når du tænker den kraftfulde knold ind i diverse lækre retter. Inspirationen finder du i bogen her, der som den første af sin art byder på hele spektret af salater og varme retter, shots og smoothies, brød, småkager, is og meget mere – med ingefær.


Samtidig får du en grundig introduktion til ingefærens sundhedsmæssige kvaliteter. Med et unikt indhold af kraftfulde plantestoffer stiver knolden dit immunforsvar af, afhjælper kvalme, tager livtag med gigtsmerter og er i det hele taget styrkende i en grad, som få andre råvarer kan matche.
Men hvor meget skal du egentlig tage, for at høste den optimale sundhedsbonus? Er der grænser for, hvor meget man kan tåle? Og hvordan kan ingefæren tænkes ind i hverdagskosten på nye og spændende måder, der rækker ud over det traditionelle shot? Det er blot nogle af de spørgsmål, som du får svar på i bogen, hvor ernæringseksperten Martin Kreutzer arbejder sammen med madkunstneren Sandra Pugliese om at pakke over 40 lækre ingefæropskrifter ind i en dybdegående teori om den sunde knold.
Om forfatterne Sandra Pugliese, der er kendt for sine inspirerende kogebøger og madopskrifter, står for bogens varierede opskrifter, mens ernæringsekspert Martin Kreutzer, der er forfatter til flere bøger om styrkende ernæring og fast skribent for iForm og Aktiv Træning, står bag bogens teoretiske afsnit, hvor videnskaben bag ingefærens nærmest mirakuløse egenskaber bliver gennemgået på en letforståelig, håndgribelig og underholdende måde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Kreutzer / Sandra Pugliese
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Tina Brok Hansen
Udgiver: Muusmann'Forlag
Bredde: 225 mm
Højde: 288 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 929 g
Serie: muusmann'gastro
Udgivelsesdato: 27 Apr 2016
Oplagsdato: 27 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314993

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Ingefær - Antiinflammatoriske shots, drikke, salater og varme retter Muusmann'Forlag