Hverdagsmad fra River Cottage

Vis stort billede
Hverdagsmad fra River Cottage

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hverdagsmad fra River Cottage er den ultimative grundkogebog for alle, der har en holdning til den mad, de spiser til daglig. Heri er samlet Hugh Fearnley-Whittingstalls bedste bud på økonomisk, sund og velsmagende hverdagsmad – og alle kan være med.


Den frygtløse kok Hugh Fearnley-Whittingstall Hugh er kendt fra DR2s programserie ’River Cottage’, hvor han har lært danskerne om bedre madvaner, bæredygtighed og vigtigheden af gode råvarer. Ifølge Hugh er det nemlig sådan, at ændrer man menneskers holdning til mad, ændrer man deres holdning til livet! Og det er netop udgangspunktet for denne kogebog fra River Cottage, der med massevis af lækre opskrifter og tips til hverdagen, giver et bud på en sundere hverdagskost for alle. Det er mad med holdning og velsmag.
For første gang udgives tv-kokken Hugh Fearnley-Whittingstall nu på dansk. Med adskillige placeringer på den engelske bestsellerliste, har kogebøgerne fra River Cottage allerede taget det engelske publikum med storm. DR2 har de seneste par år vist succesprogrammerne ’Mad fra River Cottage’, ’Jul på River Cottage’ og senest ’River Cottage - grøntsager’.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hugh Fearnley-Whittingstall
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Originaltitel: River Cottage: Everyday
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ulla Oxvig
Oplag: 4
Udgave: 1
Fagredaktør: Hanne Rask
Udgiver: Strandberg Publishing
Bredde: 198 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 1416 g
Udgivelsesdato: 16 Sep 2012
Oplagsdato: 23 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792596727

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Hverdagsmad fra River Cottage Strandberg Publishing