Hedeturen går til køkkenet

Vis stort billede
Hedeturen går til køkkenet

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hedeturen går til køkkenet - 96 opskrifter, der kan befri dig fra overgangsalderens gener Overgangsalderen behøver ikke blive tilbragt i et frådende hormonhav af generende hede- og svedeture, humørsvingninger, hovedpine, træthed og vægtstigning. Ved hjælp af kost og livsstilsændringer kan vi selv gøre meget for at afhjælpe symptomer og gener.

Hedeturen går til køkkenet er fyldt med lækre og indbydende opskrifter med ingredienser, der med dokumenteret effekt kan reducere de klassiske symptomer og gener forbundet med overgangsalderen. En kort introduktion beskriver de kropslige og mentale forandringer, der sker i forbindelse med overgangsalderen, og hvordan vi selv kan være med til at påvirke vores hormonbalance gennem den mad, vi spiser.

Bogens opskrifter dækker alle dagens måltider og indeholder foruden morgenmad, frokost og aftensmad, power tinkturer og tonics samt en 6-ugers symptomlindrende superkur. Til hver opskrift er knyttet et symptombarometer, der viser, hvilke gener netop denne opskrift er særlig god til at lindre.

Ligeledes bliver opskriftens nøgleingredienser beskrevet; hvad de indeholder, og hvordan de påvirker kroppen. Opskrifterne er udviklet i et samarbejde mellem læge og alternativ behandler, Søs Wollesen, ernæringsterapeut og kogebogsforfatter, Louise Bruun og zoneterapeut og kok, Birdie Bjerregaard.

Om forfatterne

Søs Wollesen er forfatter, læge, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut. Hun underviser, holder foredrag og skriver om kosttilskud og sundhed i Psykologi, og har lægebrevkasse i Femina.Louise Bruun er uddannet ernæringsterapeut, livsstilscoach og personlig træner. Derudover forfatter til kogebøgerne "Lækkermad" og "Lykkemad".

Birdie Bjerregaard er tidligere senior chefredaktør i DR. Hun er eksamineret zoneterapeut og har en fortid som kok i Cranks.

Hedeturen går til køkkenet er en opfølger til Søs Wollesens bog Fri mig for flere hedeture, der udkommer på Politikens Forlag september 2012.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birdie Bjerregaard / Louise Bruun / Søs Wollesen
Sideantal: 173
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 177 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 633 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2012
Oplagsdato: 31 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740007398

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Hedeturen går til køkkenet Politikens Forlag