Guide til det japanske køkken

Vis stort billede
Guide til det japanske køkken

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

 

Det japanske køkken er blevet meget populært i Skandinavien, hvor der ligger en sushi-take-away i de fleste større byer. Men japansk mad er meget mere end bare sushi. Da den japanske arkitektstuderende Moé Take var på udveksling på Lund universitetet i Sverige, underede hun sig over, at de eneste japanske retter som man kunne få, var sushi. Derfor skrev hun en kogebod med fokus på traditionelle japanske retter.
Bogen, der er på både dansk og japansk, indeholder opskrifter til enkel traditionel japansk husmandskost. Men selvom opskrifterne er japanske, har forfatteren omhyggeligt undersøgt, om ingredienserne kan anskaffes i danske butikker. Alt kan købes enten på nettet eller i butikker. 
Mange japanske retter er meget “grønne” eller med stor variation tilberedt på en wok, og de er lette, fedtfattige og dejligt milde i smagen. Bogen giver også et indblik i japansk madkultur. Man får eksempelvis at vide, hvorfor japansk mad indeholder så lidt kød og fremfor alt baseres på grøntsager og fisk.

Bogen er smuk, enkel og yderst stilren – klassisk japansk i sit udtryk. 
Moé Takemura: Født og opvokset i Japan. Moé har studeret arkitektur i Tokyo og design på Lund universitet i Sverige. 
Hun har i en kort periode i 2014 boet i København. Mens hun boede i Sverige producerede hun sin japanske kogebog, der nu findes på både dansk, engelsk, svensk og japansk.

Flere detaljer

Mere info

Forfatter: Moé Takemura
Sideantal: 110
Sprog: Dansk
Originaltitel: Japansk mat på svenska
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Camilla Pi Kirkegaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 04 Oct 2015
Oplagsdato: 04 Oct 2015

PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740603910

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Guide til det japanske køkken Turbine