Grundbogen i sous vide

Vis stort billede
Grundbogen i sous vide

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandtprofessionelle kokke. Nu har en dansk opfinder og ph.d. i kemi brugt sin faglighedtil at bringe det mere avancerede køkken ned på et brugbart hverdagsplan. I disseår finder sous vide en plads i mange danske køkkener. Sidste år solgte sousvide.dk alene mere end 2000 vandbade til private, og store butikskæder som Coop

og Imerco har længe solgt udstyr til sous vide. Det er ganske forståeligt at sousvide nu går sin sejrsgang. Med sous vide får du mad i topklasse og mørt kød, hvergang.

Sous vide er fransk for ”under vakuum”. Rent praktisk er metoden at duvakuumpakker dine råvarer med krydderurter eller anden ønsket smag i enpose og lægger posen i vandbad. Vandbadet holder en stabil temperatur underhele tilberedningen. Vakuumpakningen sikrer at smagen bliver i maden, ogsammen med den kontrollerede temperatur, får du et væld af nye muligheder imadlavningen. En stensikker genvej til et topresultat.

Sous vide giver optimalt udbytte af råvarerne, og du kan bruge billigere og meresmagfulde udskæringer, der nu med garanti bliver saftige og møre. Du behøveraldrig mere at være nervøs for fødevaresikkerheden når du spiser grillkylling
og hverdagsmadlavningen bliver lettere, med lækre, frysevenlige retter. Medsous vide i huset og denne bog i hånden, får du kontrol med kvaliteten og kanimponere familie og venner med en perfekt tilberedt T-bone steak.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Friehling
Sideantal: 148
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm
Udgivelsesdato: 01 Jun 2016
Oplagsdato: 01 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609257

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk