Gris - med kniv og gaffel

Reduced price!
Vis stort billede
Gris - med kniv og gaffel

199,96 kr

-20%

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Mange danskere har ikke særligt høje tanker om svinekød. Måske fordi vi hænger fast i nogle traditionelle - og til tider ret kedelige - opskrifter, der ikke lægger op til nogen form for fornyelse eller kreativitet. Men netop i Danmark, hvor vi årligt producerer over 20 mio. svin, burde vi nok være bedre til at få mere ud af dette fantastiske kød.
Nu er der hjælp at hente. I GRIS med kniv og gaffel deler den karismatiske kok, Johnnie Mountain, ud af sine erfaringer og hemmeligheder i mere end 100 lækre opskrifter. Tag et godt stykke svinekød – hvilken som helst udskæring – og lad Johnnie Mountain guide dig til, hvordan du forvandler det til et vidunderligt måltid.
Johnnie Mountain viser dig, hvordan du opnår den perfekte balance mellem saftigt og mørt kød. Med GRIS med kniv og gaffel vil du lære, hvordan du laver de mest delikate retter med svinekød – fra grillet eller lynstegt til røget eller langtidsstegt. Du kan bl.a. lære, hvordan du laver din egen bacon eller velsmagende pølser.
Prøv Johnnies opskrift på rullesteg med ricotta og basilikum til din næste familiefrokost, sichuan-nudler med svinekød som en hurtig hverdagsret, små terriner med parmaskinke og ærter til en frokost i det grønne eller måske Johnnies signaturret; langtidsstegt ribbensteg, hvis du vil lave et måltid, der kan slå benene væk under dine gæster.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johnnie Mountain
Sprog: Dansk
Originaltitel: Pig - Cooking With a Passion for Pork
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birgitte Steffen Nielsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 31 Jul 2013
Oplagsdato: 31 Jul 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770703543

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk