Grill & grønt

Vis stort billede Tilføj
Grill & grønt

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

De fleste af os elsker med smagen af mad, der er blevet grillet. Anne Hjernøe har grillet så længe, hun kan huske og viser her i sin nye bog, at der faktisk ikke er nogen grænser for, hvad man kan grille.

Grillmad hører så meget sommeren til. Denne bog indeholder alle Annes favoritter fra grillen på terrassen, og opskrifterne er lige gode, om man har en kulgrill eller en gasgrill. En mør steak med grillstriber er en klassiker fra grillen, men Anne har også masser af forslag til alt fra ribs, gode pølser, pulled pork og porchetta til grillede spid med kylling eller store rejer, sliders (små hjemmelavede burgers), lammekoteletter, hele fisk, røgede blåmuslinger og jomfruhummere med citrusaioli. Noget, der også smager godt fra grillen er ... stegt flæsk med persillesovs - i Annes version lavet om til lækkert grillet flæsk med en kold persillecreme til de nye kartofler. Mmmm.

Og så viser Anne ikke mindst, hvordan man lige så godt kan smide grøntsagerne på grillristen, når man nu alligevel har gang i grillen. Resultatet er utroligt velsmagende og det perfekte tilbehør.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Hjernøe
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 197 mm
Højde: 260 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 752 g
Udgivelsesdato: 27 Apr 2016
Oplagsdato: 27 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740029840

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk