Green Kitchen Rejser - Lækker og sund vegetarmad fra hele verden

Vis stort billede
Green Kitchen Rejser - Lækker og sund vegetarmad fra hele verden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Det dansk-svenske par bag den succesfulde blog og kogebog, Green Kitchen Stories, Luise Vindahl og David Frenkiel, har præsteret endnu et vegetarisk kogebogsværk - denne gang med fokus på lækker og sund vegetarmad fra hele verden. De og deres datter, Elsa, er en familie, der elsker at rejse. Deres appetit på verden fik dem til at tage ud på en længere jordomrejse, da Elsa var blot syv måneder gammel. De sov på sofaen hos en ven i Brooklyn, gik på jagt efter vegetariske restauranter i Beijing og lod sig forføre af Vietnams gademad. Da de vendte hjem igen, havde Elsa lært at gå, og David og Luise forsøgte ivrigt at holde rejseminderne friske hjemme i køkkenet i Stockholm.


I Green Kitchen Rejser deler de ud af deres yndlingsopskrifter og -historier fra de mange rejser til nær og fjern, baseret på deres kostfilosofi om sunde og naturlige råvarer i retter, der strutter af smag. Så start dagen med en frisk Mexicansk morgenmadssalat eller en sprød og lækker Rug- & chokoladecroissant, spis dig mæt i Svampe- & tofudumplings til frokost og server en varm og fyldig Musaka med søde kartofler & auberginer og sprød Pad thai-salat med jordnøddedressing til aftensmad. Desserter er der også plads til – fra Sprød skovbærtærte til Chokoladekage uden mel – og så får du opskrifter på skønne drikke og tilbehør, der giver det sidste pift til de lækre retter. Bogens dejlige rejsebilleder og smukke madstyling gør sammen med de mange personlige anekdoter og feriesnapshots Green Kitchen Rejser til en moderne, inspirerende vegetarkogebog med både veganske og glutenfri opskrifter.
Bogen blev taget imod med jubel af anmeldere og læsere, da den udkom i England, Australien og USA i september 2014. Besøg Luise og Davids univers på www.greenkitchenstories.com

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Luise Vindahl / David Frenkiel
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Charlotte Heal
Forord af: David Frenkiel og Luise Vindahl
Originaltitel: Green Kitchen Travel
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Signe Lyng
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: David Frenkiel
Fagredaktør: Hanne Rask
Udgiver: Tinkerbell Books Aps
Bredde: 212 mm
Højde: 262 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 1256 g
Udgivelsesdato: 27 Feb 2015
Oplagsdato: 27 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793137059

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Green Kitchen Rejser - Lækker og sund vegetarmad fra hele verden Tinkerbell Books Aps