Godt bryg, god mad, hc.

Vis stort billede
Godt bryg, god mad, hc.

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Her er både opskrifter med øl og forslag til øl, du kan drikke til maden. Det er bogen med de gode opskrifter på ølpølser og en herrefrokost med hjemmelavet rullepølse og rugbrød, bagt med maltøl, serveret med fedt og sky, hvortil Hr. Berthelsen anbefaler mørkt øl, en undergæret Jacobsen Orginal Dark lager eller en overgæret Westmalle Dubbel. Bogen er inddelt i årstider - og for øllet er det nemt at huske - lyst øl til lyse tider og mørkt øl til mørke tider.

Når Hr. Bertherlsen holder foredrag, bliver han tit spurgt om maden til øllet, og nu har han allieret sig med Kyster. Kyster har i mange år lavet mad inspireret af det asiatiske køkken, men her er det god, solid husmandskost, tæt på salat forbudt. Og så er der lagt op til, at man(d) går i køkkenet, lukker døren, åbner en øl og ellers hygger sig med at lave god mad. Det er lige til et tv-program.

Kyster og Berthelsen er et rigtig godt makkerpar. Politikens læsere kender Kyster for hans opskrifter i avisen, og Berthelsen vil mange ølenthusiaster have mødt enten til foredrag om øl eller på en af hans mange ølrejser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Berthelsen / Carsten Kyster
Sideantal: 232
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 176 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 724 g
Udgivelsesdato: 17 Feb 2015
Oplagsdato: 17 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711453469

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Godt bryg, god mad, hc. Lindhardt Og Ringhof