Geniale grøntsager - fra Vanløse Blues

Vis stort billede Tilføj
Geniale grøntsager - fra Vanløse Blues

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Maria Engbjerg står bag den meget populære madblog Vanløse Blues, som har mere end 5000 daglige besøgende. Hun startede sin blog for 3 år siden – som hun selv siger, fordi hun simpelthen ikke kunne lade være, da hun havde så mange opskrifter hun gerne ville dele med andre.


Maria brænder for og elsker grøntsager og kan ikke forestille sig et måltid uden, hun kalder sig selv for grøntsagspassionist.
Bogen GENIALE GRØNTSAGER indeholder opskrifter på dejlige grøntsagsretter, sorteret efter hovedgrøntsag – så man nemt kan få inspiration til, hvad f.eks. et hvidkålshoved eller en pose gulerødder kan forvandles til. De mest populære opskrifter fra bloggen er med, men de fleste opskrifter er nye og komponeret til denne bog. Opskrifterne er glutenfri og low-carb.
GENIALE GRØNTSAGER er ikke en vegetarkogebog, men en bog, der inspirerer til at give grøntsagerne hovedrollen i et måltid og gøre kødet til tilbehøret.
Maria er 33 år og bor med sin datter Alma på 8 i Vanløse. Hun udvikler selv sine retter, fotograferer og madstyler og arbejder også med madstyling og udvikling af opskifter for andre. I august 2015 var Maria gæstekok i Go’Morgen Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Engbjerg
Sideantal: 206
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 193 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 622 g
Udgivelsesdato: 06 Oct 2015
Oplagsdato: 06 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717045002

Sprog

Dansk

Geniale grøntsager - fra Vanløse Blues Nyt Nordisk Forlag