Gastronom - Lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater

Vis stort billede
Gastronom - Lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater

625,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

FAGETS BOG Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og caterdækker hovedforløbet for kok og smørrebrødsjomfru samt første del af hovedforløbet for cater.


Bogen bygger i væsentligt omfang på de klassiske dyder i gastronomfagene: * At kunne vurdere og behandle råvarerne korrekt. * At forarbejde råvarerne med respekt. * At stege, braisere, dampe og koge og fremstille en bearnaise er stadigvæk dyder, som er fundamentet for den dygtige håndværker.
Bogen tilstræber en helhedsforståelse af de enkelte emner. Det betyder, at råvarer behandles for sig, teknikker for sig og tilberedningsmetoder for sig osv. Skal du finde noget om kylling som råvare, finder du det i afsnittet om fjerkræ i Råvarekundskab. Skal du finde ud af, hvordan man udbener en kylling, er oplysningen i afsnittet Teknikker. I Tilberedningsmetoder vises, på hvilke måder man kan tilberede kylling. Og endelig er kyllingeopskrifterne i afsnittet Fjerkræ under Opskrifter. De mange flotte billeder og illustrationer i bogen giver en visuel indføring i råvarer, udskæringer og processer og meget mere. Bogen indeholder desuden opskrifter, der underbygger de klassiske tilberedningsmetoder, men også nye opskrifter, som kan være med til at inspirere brugerne og dermed understøtte den spirende kreativitet. Bogens fyldige stikordsregister og ordlister gør den velegnet som lærebog og om opslagsbog i køkkenet.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 648
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Udgivelsesdato: 30 May 2013
Oplagsdato: 30 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770823876

Sprog

Dansk

Gastronom - Lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater Erhvervsskolernes Forlag