Gastromand

Vis stort billede
Gastromand

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Nu kommer kogebogen af folkene bag Danmarks største madsite for mænd!

Bag Gastromand.dk står fire unge mænd med et passioneret forhold til mad og gastronomi. Gastromand.dk havde sin spæde start i 2009 og var tænkt som en måde, hvorpå de fire venner i hver sin ende af landet kunne udveksle opskrifter på. Siden har sitet udviklet sig til et gastronomisk madmekka, som formidler alt om vine, restaurantanmeldelser, og de nyeste køkkengadgets til at forberede gruppens opskrifter.
Gastromand.dk har udviklet sig til et samlingssted for danske madentusiaster. Det hele foregår i et maskulint univers uden dogmer og løftede pegefingre, men med masser af passion for velsmagende proteinrigmad - og tilhørende drikke ej at forglemme. Hvad enten man er til koldrøgning af rejer eller grilning af hele lam over åben ild, vil man med garanti kunne finde inspiration og ligesindede på Gastromand.dk. I kogebogen Gastromand er der ca. 80 opskrifter.

Kapitlerne hedder: Til blærerøven, Til legebarnet, Til herrefrokosten, Til daten, Til højtiderne, Til de lyse nætter, Til morfaren, Til tømmermændene.

Hos Gastromændene kan man ikke tage tingene for givet. Kapitlet Til højtiderne er nemlig ikke opskrifter til julemaden eller påskebordet, men derimod opskrifter til, hvad en rigtig Gastromand spiser, når han sammen med vennerne ser Le Mans, Superbowl eller Tour de France.

Om forfatterne: Mændene bag Gastromand er: Anders Damm Christensen, Brian Lambæk, Klaus Kjeldsen og Mads Schytte. Gastromand.dk er Danmarks største blog og online community om mad og drikke - for mænd! Gastromand.dk har 260.000 månedlige besøg, heraf 190.000 unikke, som genererer mere end 500.000 sidevisninger. Gastromand.dk har 10.000 fans på Facebook, 3.600 følger dem på Instagram og 1.400 på twitter. Priser: I 2013 modtog Gastromand.dk Danmarks første Mad+Medier-pris i kategorien madblogging, og i 2014 modtog de prisen for bedste madblogging andet år i træk!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Brian Lambæk / Anders Damm Christensen / Mads Schytte / M.Fl
Sideantal: 204
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: Poltikens Forlag
Bredde: 235 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 892 g
Udgivelsesdato: 16 Oct 2014
Oplagsdato: 08 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740012538

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk