Friskbagt brød - med bagemaskine

Vis stort billede
Friskbagt brød - med bagemaskine

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Findes der noget mere lækkert end duften og smagen af nybagt brød? Personligt elsker jeg nybagt brød, men har aldrig været vild med selv at bage, eftersom det altid efterlod mit køkken i et stort rod og med en masse opvask. Men nu, hvor jeg har fået fingrene i en bagemaskine, elsker jeg at bage. Det er nemt, og det sviner ikke! Det eneste jeg skal gøre, er, at fylde maskinen op med de ingredienser, der hører til den valgte opskrift, og i løbet af nogle timer har jeg det lækreste nybagte brød uden besvær, rod eller opvask!
Denne bog indeholder 23 spændende og lækre opskrifter udelukkende til bagemaskiner. Med denne bog er der derfor altid mulighed for at lave spændende brød til enhver situation. Bogen indeholder opskrifter på brød, som f.eks. jordnøddebrød, olivenbrød, baileysbrød, tobleronebrød, bacon- & løgbrød, peberbrød, appelsinbrød, kokosbrød med pistacienødder, karrybrød og sennepsbrød.
Bo Christiansenhar bl.a. testet bagemaskiner og lavet brød i DR1 programmet KONSUM. Bo har også skrevet bogen, Lækkert brød hver dag - med bagemaskine, isbn 87-90958-64-0
God bagning!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bo Christiansen
Sideantal: 56
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: June-Ann Johannsen
Omslagsgrafiker: Jonas Vest Berntsen
Forord af: Bo Christiansen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Bo Christiansen
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 166 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 202 g
Udgivelsesdato: 28 Mar 2005
Oplagsdato: 29 Nov 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790958725

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Friskbagt brød - med bagemaskine Mellemgaard