Fisk er godt! - 55 opskrifter med fisk og skaldyr

Vis stort billede
Fisk er godt! - 55 opskrifter med fisk og skaldyr

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Fiskekogebog til dem med gigt – og alle andre
Fisk er god næring for kroppen og kan både forebygge sygdomme og lindre symptomer. Alligevel må man ofte spejde forgæves efter fisk på de danske middagsborde. Faktisk spiser hver voksne dansker kun ca. 150 g fisk om ugen, selvom de officielle anbefalinger lyder på 350 g. Til gengæld tager vi gerne fiskeolie som kapsler. Men hvorfor ikke spise den ægte vare, som er fyldt med omega-3, og samtidig få alle de andre vitaminer og mineraler, som fisk også indeholder?
Kogebogen Fisk er godt! udgives af Gigtforeningen i samarbejde med Strandberg Publishing og indeholder 55 opskrifter med fisk og skaldyr. Hver af bogens opskrifter viser, hvor meget omega-3 man får, når man spiser én portion af retten. For eksempel skal man sluge hele syv fiskeoliekapsler for at matche omega- 3 indholdet i en laksebøf. Endvidere indeholder bogen en kalender, der viser, hvornår de forskellige fiskearter er i sæson, og dermed er mest velsmagende og billigst.
Opskrifterne er udviklet af Jacob Dahl Andersen, huskok for Skagenfood og tidligere fiskekok på flere stjernerestauranter, og af Lotte Birk Thomsen, diætist i Gigtforeningen. Bogens fotos er taget af Henrik Freek.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gigtforeningen
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ann-Britt Balle
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gigtforeningen
Bredde: 218 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 533 g
Udgivelsesdato: 19 Jun 2014
Oplagsdato: 19 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792894540

Sprog

Dansk

Fisk er godt! - 55 opskrifter med fisk og skaldyr Gigtforeningen