Et år i mit køkken

Vis stort billede
Et år i mit køkken

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I denne prisbelønnede klassiker afslører stjernekokken Skye Gyngellsin værktøjskasse af simple grundopskrifter og smagstilsætninger og viser med 100 uforglemmelige opskrifter, hvordan enkle virkemidler kan få smagen til at eksplodere og samle enhver ret til en fuldendt helhed.
Skye Gyngells opfindsomme, lettilgængelige køkken er båret af årstiderne og baseret på en samling af enkle grundopskrifter og smagstilsætninger, der giver uendelige muligheder for at trylle med de øvrige råvarer. Hvert element i 'værktøjskassen' fungerer som en central del af opskriften; det dirigerer og fremhæver smagen og samler retten til en fuldendt helhed.
I Et år i mit køkkenåbner Skye sin værktøjskasse for læseren. Året igennem anvender hun sine smagsinstrumenter på den enkelte sæsons friske råvarer og frembringer nogle helt utrolige retter.
Et år i mit køkken er et skatkammer med 100 opskrifter, skabt for at få mest muligt ud af spændende råvarer, når de er på deres højeste. Den røde tråd er det rene og klare smagsindtryk, og maden synger både i munden og når man ser den på tallerkenen. Undervejs indskyder Skye gode råd samt serverings- og variationsforslag.
Hendes entusiasme er en konstant kilde til inspiration i denne smukt illustrerede bog. Med en original og forfriskende tilgang til fremkommelig madlavning og - frem for alt - uforglemmelige opskrifter er Et år i mit køkken en født klassiker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Skye Gyngell
Sideantal: 254
Sprog: Dansk
Originaltitel: A year in my kitchen
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Jason Lowe
Udgiver: Mm
Bredde: 174 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 907 g
Udgivelsesdato: 29 May 2008
Oplagsdato: 29 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791725050

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk