Dining with the Danes

Vis stort billede
Dining with the Danes

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En kogebog på engelsk om dansk madkultur. Den tager læseren med Danmark rundt, lægger vægt på dansk livskvalitet og gode danske produkter.
De 100 madopskrifter, fra det danske køkken, er samlet og bearbejdet af den amerikanskfødte kogebogsforfatter og ernæringsekspert Lynn Andersen, der har boet i Danmark i 25 år.
Bogen henvender sig til de mange turister, der gæster vort land, og er desuden en oplagt gavebog til vore engelsksprogede venner i det store udland. Den fortæller ikke bare om vores madtraditioner og skikke, men tager også læseren med rundt i landet til nogle af de steder, der absolut er værd at besøge.
Når man rejser i et andet land, er det en del af oplevelsen at smage på landets og egnens specialiteter. Danmark har meget at byde på. Fra København til Skagen findes mange spændende tilbud både for øjet og ganen - og med bogen i hånden, kan man tage ideer og inspiration med hjem og byde venner og familie på retter fra ferieturen.
Forfatteren gengiver opskrifterne med både engelske og amerikanske mål samt med grader i celcius og fahrenheit. Desuden tager hun højde for, hvilke slags ingredienser og kødudskæringer der kan købes i udlandet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lynn Andersen
Sideantal: 108
Sprog: Engelsk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 5
Udgave: 2
Fotograf: Jes Buusmann, John Roth Andersen
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 163 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 350 g
Udgivelsesdato: 02 May 2007
Oplagsdato: 12 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717039520

Udgivelsesår

2007

Sprog

Engelsk

Dining with the Danes Nyt Nordisk Forlag