Det molekylære køkken

Vis stort billede
Det molekylære køkken

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kokke fra førende restauranter rundt omkring i verden som Heston Blumenthal, kok og ejer af The Fat Duck , en tre- Michelin-stjerne restaurant og Bedste Restaurant i Storbritannien, og herhjemme f.eks. René Redzepi fra Noma har alle skubbet grænserne for traditionelle madlavningsteknikker i deres søgen efter nye retter.


Indtil nu har molekylær gastronomi især været forbeholdt disse meget professionelle kokke, men metoderne er efterhånden blevet tilpasset , så hjemmekokke nu kan bruge de samme værktøjer i deres eget køkken og skabe skum, fizz og fantastiske smagskombinationer som på Michelin-restauranterne.
Hver teknik er demonstreret med klare og lette trin-for-trin-beskrivelser og fotografier, fra den molekylære gastronomi. Teknikker, der kræver specialudstyr, vises både med professionelle værktøjer og variationer, der kan udføres med mere simple redskaber ved hånden.
Hver teknik er tilmed ledsaget af originale opskrifter, der giver læseren praktiske (og velsmagende) muligheder for at teste de nyerhvervede køkkenfærdigheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jozef Youssef
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 211 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 948 g
Udgivelsesdato: 07 Nov 2013
Oplagsdato: 07 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717043718

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Det molekylære køkken Nyt Nordisk Forlag