Det ægte spanske køkken

Vis stort billede
Det ægte spanske køkken

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Det ægte spanske køkkener mere end endnu en kogebog. Her tages læseren med på en rejse til Spaniens forskellige egne og maden, som spises der. Hurtigt betages man af den særlige spanske evne til livsglæde over et godt måltid mad med vin og god tid til det hele.
Bogen indeholder mere end 150 illustrerede opskrifter på alt fra indbydende tapas over klassiske gryderetter og vilde og eksotiske retter til søde og delikate desserter fra alle dele af Spanien. Til alle opskrifter er der trin for trin-vejledninger med mange fotos, så det er nemt at følge med, også selv om man ikke er ekspert i et køkken.
Ud over de mange lækre opskrifter er der information om traditionelle redskaber i det spanske køkken, om typiske ingredienser i spansk madlavning, om den spanske mads oprindelse og om traditionelle spisevaner, sociale omgangsformer og de fester og traditioner, som har givet inspiration til en vifte af fantastiske retter.
Mange kulturer har haft indflydelse på det spanske køkken, herunder nordafrikansk, jødisk, fransk og amerikansk kultur, og spanierne har gennem tiden plukket det bedste fra alle disse kulturer. Med denne kogebog kan læseren gøre det samme og dermed skabe smagen af Spanien i sit eget hjem med retter som Cocido fra Madrid, paella fra Valencia og fyldig og flødeagtig Creme Catalana.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pepita Aris
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originaltitel: Spanish Food and Cooking
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Finn Ovesen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 236 mm
Højde: 305 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 1512 g
Udgivelsesdato: 23 Nov 2004
Oplagsdato: 23 Nov 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717037816

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Det ægte spanske køkken Nyt Nordisk Forlag