Dessertbogen

Vis stort billede
Dessertbogen

381,25 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I Dessertbogenfinder man duften fra alle de vidunderlige klassiske kager, is og desserter fra Gert Sørensens verdensberømte konditori i Tivoli, hvor han i en lang årrække havde sit domicil. Her kan man stifte bekendtskab med dansk og international konditorkunst i topklasse. I denne udgave er der tilføjet et kapitel om forskellige typer af frugt og deres anvendelse, og afsnittet om chokolade er udvidet - begge dele illustreres med mange flotte billeder.
Gastronomien er en stor del af vores liv og vores kultur. Og samtidig et emne, som alle professionelle og ikke-professionelle kan samles om. I Dessertbogeninviteres alle med på en spændende rejse ind i desserternes verden for at opleve en kunstart, der kan nydes både med øjne og gane.
Dessert betyder en lille efterret eller lækkeri. Desserter spises ikke for at mætte, men for at kildre ganen og sætte prik over det samlede måltid. Er der nogen bedre afslutning på et festmåltid end en smuk, velsmagende og velkomponeret dessert? Faktisk forholder det sig sådan, at en god dessert kan redde hele middagen, hvis én af de øvrige retter ikke er helt vellykket.
Gå på opdagelse i Dessertbogenog få ideer til anretning og dekoration. Husk, vi spiser også med øjnene.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gert Sørensen
Sideantal: 336
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778812001

Udgivelsesår

1999

Sprog

Dansk

Dessertbogen Erhvervsskolernes Forlag