Den store Salatbog - Fra Karolines Køkken

Vis stort billede Tilføj
Den store Salatbog - Fra Karolines Køkken

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Nu 60% rabat!
Karolines ny kogebog vil vende op og ned på vores syn på salater. Bogen byder på mere end 100 inspirerende opskrifter på salater med fisk og skaldyr, med kød og fjerkræ og helt “grønne” salater - til alle fire årstider. Den leverer også et masser af tips og et katalog af ”byggeklodser”, så man kan komponere sine egne salater: opskrifter på dressinger, på det sprøde, på fyldige smagsgivere og grønsagsdips.
Hvad er det nye?
Det er det nye blik på salater: En velkomponeret salat kan ses som en hovedret, hvis forskellige komponenter præsenteres som én samlet servering. Fx kan en oksebøf med kartoffel og salat kan tænkes om til en grøn salat med tynde skiver af oksebøf, og små stykker af kartoffel, fx både tilberedt i ovn. Dressingen erstatter en evt. sauce. Og så sniger der sig måske lidt flere smagsgivere ind: løg, soltørrede tomater, oliven, en anelse salt ost eller andet. Og to bøffer rækker måske til 4 personer - til gavn for både sundhed, klima og pengepung.
Ud over, at salater er rige på sanseoplevelser, vitaminer og fibre og relativt fattige på fedt og sukker, er det en genial metode til at undgå madspild, for man kan lave fantastiske salater med rester af kød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet. Som ekstra bonus vil vi komme til at spise mere af det grønne og mindre kød, fjerkræ eller fisk. Endelig rummer bogen masser af tips.
"Flot bog med lækre billeder. Der er kommet en del bøger om salater, men ingen der så ihærdigt forsøger at ændre vores syn på salater" (Lektørudtalelsen)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karolines Køkken
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Marianne Tingkov
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Forskellige inkl. Kille Enna
Udgiver: Snabel Press
Bredde: 192 mm
Højde: 254 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 856 g
Serie: Den med ko'en
Udgivelsesdato: 13 Apr 2015
Oplagsdato: 13 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793191167

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den store Salatbog - Fra Karolines Køkken Snabel Press