Danskernes småkager - Et småkageleksikon

Vis stort billede Tilføj
Danskernes småkager - Et småkageleksikon

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Småkagen er på alle måder dansk – vi har kendt den siden middelalderen og har indtaget den til alle årets og livets traditioner gennem tiden.
Særligt ved juletid har vi behov for historier knyttet til vores julebag. Men danskerne vil i det hel taget gerne selv prøve kræfter med bagværk, som bærer en lang historie. Det giver nemlig mening at tilberede og servere anretninger med historie og derved selv bidrage til, at historien ikke forsvinder, men bliver givet videre til de kommende generationer.
Småkager er et overkommeligt bagværk med få ingredienser, et passende tidsforbrug og med en relativt lang holdbarhed. De kan varieres i det mangfoldige og er enkle at servere til hverdagens kaffetår og gildernes kaffeborde.
Småkager er indbegrebet af dansk madkultur, men mange opskrifter er gået i glemmebogen – og det er ærgerligt, for de smager stadig skønt.
Madhistorikeren Bettina Buhl – er en ofte brugt konsulent på populære tv-programmer – graver her de bedste af de traditionelle opskrifter frem og præsenterer dem, så de er opdateret for et moderne publikum. Alle opskrifter ledsages af spændende fakta om deres baggrunds- og kulturhistorie.
Bliv klogere på de skjulte skatte i vores fælles bagekultur.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bettina Buhl
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 208 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 580 g
Udgivelsesdato: 29 Oct 2015
Oplagsdato: 29 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717045446

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Danskernes småkager - Et småkageleksikon Nyt Nordisk Forlag