Danish Open-face Sandwiches

Reduced price!
Vis stort billede
Danish Open-face Sandwiches

159,96 kr

-20%

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Dansk smørrebrød er kendt over hele verden, men de færreste udlændinge giver sig i kast med at lave det selv.


Lynn Andersen har skrevet og tilrettelagt denne kogebog på engelsk om ’Danish Open Faced Sandwiches’ på en sådan måde, at den instruktivt og overskueligt viser, hvordan man kan lave smørrebrød i f.eks. USA. Her er taget hensyn til smag og om ingredienser er til at få i udlandet, der er trin-for-trin anvisninger og billeder, samt forslag til variationer ud fra et tema.
Hver opskrift får en lille introduktion, og hvor det er relevant, lidt baggrundsstof, f.eks. hvorfra dyrlægens natmad har fået sit navn.
Mange af opskrifterne vil være det klassiske smørrebrød, som vi dansker kender alle sammen. Men mange vil også være med en twist og mere moderne.
Den amerikanskfødte kogebogsforfatter og ernæringsekspert Lynn Andersen, er uddannet og bosat i Danmark. Lynn Andersen har skrevet 23 kogebøger på dansk og hendes første bog Sund Mad i wok, 1990 er solgt i mere end 100.000 eksemplarer i Danmark og Sverige. Endvidere har hun arbejdet som madjournalist for adskillige populære magasiner i mange år. Hendes seneste udgivelse hedder Modern Danish Cooking. Hun har sin egen blog på moderndanishcooking.com.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lynn Andersen
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 209 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 593 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2015
Oplagsdato: 25 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044647

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Danish Open-face Sandwiches Nyt Nordisk Forlag