Brabrand Valley Kokkeskoles Kogebog - For yngre & ældre vinbønder, køkkenhavedyrkere, svampesamlere, backgammon-, l’hombre- o...

Vis stort billede
Brabrand Valley Kokkeskoles Kogebog - For yngre & ældre vinbønder, køkkenhavedyrkere, svampesamlere, backgammon-, l’hombre- o...

450,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vi vil med denne kogebog gerne videregive erfaringerne i at lave god og sund mad i dagligdagen ud fra en filosofi om, at hver dag er en festdag og som sådan fortjener et festmåltid.
Et festmåltid behøver ikke nødvendigvis at være et dyrt måltid eller et måltid der tager lang tid at tilberede. Indsatsen i at behandle og kombinere råvarerne sammen med en smuk anretning, er det der skaber et festmåltid, ikke prisen.
Kogebogen indeholder 155 opskrifter, 124 nemme retter og 120 til en billig eller meget moderat pris, som selv en slunken SU eller begrænset pension sagtens kan række til og kan nemt konkurrere med udbuddet af usunde fastfood tilbud.
Alle kogebogens retter er lavet fra grunden af sunde og friske råvarer. Ud fra disse retter er der de sidste 5 år lavet over 2000 forskellige menuer - en ny hver dag!
I 2011 arrangerede vi en kokkeskole for to af vores børnebørn på henholdsvis 10 og 12 år, der skulle på ferie hos os. Erfaringerne var så lovende, at ideen senere blev taget op af andre og med samme gode resultat. Og så er det jo altid dejligt at lave noget spændende med sine børnebørn!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Brun Madsen
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 657 g
Udgivelsesdato: 04 Mar 2013
Oplagsdato: 05 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771450132

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Brabrand Valley Kokkeskoles Kogebog - For yngre & ældre vinbønder, køkkenhavedyrkere, svampesamlere, backgammon-, l’hombre- o... Books On Demand