Bornholmernes mad - en kulturhistorisk kogebog om madtraditioner på Bornholm 1870-1950

Vis stort billede
Bornholmernes mad - en kulturhistorisk kogebog om madtraditioner på Bornholm 1870-1950

95,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

- en kulturhistorisk kogebog. Med specielle bornholmske egnsretter og gammeldags, traditionel dansk mad.
Ca.160 opskrifter.

Er ved at være udsolgt som hæfte, sælges herefter til samme pris indbundet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ann Vibeke Knudsen
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bornholms Museum
Bredde: 172 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 330 g
Udgivelsesdato: 31 Dec 1990
Oplagsdato: 31 Dec 1990
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788788179309

Sprog

Dansk

Bornholmernes mad - en kulturhistorisk kogebog om madtraditioner på Bornholm 1870-1950 Bornholms Museum