Blomsterbergs lækkerier

Reduced price!
Vis stort billede
Blomsterbergs lækkerier

176,00 kr

-20%

220,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Efter successen med bestselleren ’Blomsterbergs søde sager’ er konditormester, tv-vært & foredragsholder Mette Blomsterberg nu tilbage med en kage- og dessertbog med nemmere opskrifter på de skønneste og lettere tilgængelige lækkerier for hele familien.

Bogen er Mette Blomsterbergs hyldest til alt det hjemmelavede i det søde køkken og ikke mindst til nærværet i at gå i køkkenet sammen.

Mette er dagligt i kontakt med unge fans og deres forældre, og hun er dybt beæret over, at så mange børn og unge i den grad har lyst til at kaste sig ud i det søde liv i køkkenet med hendes opskrifter og med en forældre ved hånden.

Blandt bogens 48 nemme opskrifter finder man alt fra hindbærsnitter, havregrynskugler, skærekager, muffins, lakridsbolsjer, flødeboller, chokoladeis, kager, marmelade, saft, konfekt, knas til frugt med råcreme & meget mere.

Mette J. Blomsterberg har siden fra 1995 til og med 2011 arbejdet som restauratør og konditor i café Glyptoteket. Hun og hendes mand, har nu åbnet en kage/dessert butik i Grønnegade 43, 1107 København K.

Hun er landskendt for sin medvirken i DR1-programmet Det søde liv, og hun har desuden vundet den fornemste æresbevisning man kan få som konditor: St. Honoré ordenen. Ud over at være konditor, forfatter, TV-vært, er Mette også foredragsholder & underviser i dessertkunsten i form af kurser, samt demos.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Blomsterberg
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 197 mm
Højde: 255 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 656 g
Udgivelsesdato: 10 Nov 2011
Oplagsdato: 02 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740002690

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Blomsterbergs lækkerier Politikens Forlag