Bitz' og Holms GRILLREVOLUTION

Vis stort billede
Bitz' og Holms GRILLREVOLUTION

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Bitz’ og Holms GRILLREVOLUTION vil have os til at smide ALT på grillen, så varmen udnyttes optimalt og køkkenarbejdet gøres lettere, sundere og sjovere. Claus Holm er mand for velsmagen og de gode råvarer, mens Christian Bitz holder øje med at de sunde leveregler overholdes. Et brandgodt team. Gas, kul eller bål er underordnet.
GRILLREVOLUTION vil samle hele familien om arbejdet ved grillen: En tager sig af grøntsagerne, der kun skal have kort tid på grillristen, inden de vendes med en lækker dressing. En anden gør det marinerede kød eller fisken klar, som skal grilles til sidst og serveres straks. Kyllingen skal have lidt længere. En salat af en art skal der altid til. Og en gang i mellem vanker der grilldessert som frugtspyd med nougatskyr eller pandekager med hyld og grillede ferskner.
GRILLREVOLUTION er tænkt og opdelt i måltider bestående af en hovedingrediens – kød, fisk, fjerkræ eller vegetar – et grillet tilbehør og en salat. Til sammen udgør retterne et sundt, varieret og mættende måltid, som hele familien kan være sammen om at tilberede omkring grillen. Retterne kan mikses og matches efter eget ønske, så de 60 måltider i bogen giver i princippet hundredevis af variationer. Dertil kommer opskrifter på marinader, dip og dressinger, der kan bruges på kryds og tværs. Alle opskrifterne er enkle og nemme at gå til, og tilberedningstiden er kort, på nær en håndfuld vidunderlige slowfood-opskrifter i kødkapitlet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Holm / Chistian Bitz
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sarah Williams
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: David Bering
Udgiver: Samvirke
Bredde: 187 mm
Højde: 223 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 563 g
Udgivelsesdato: 26 Apr 2015
Oplagsdato: 26 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792894847

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Bitz' og Holms GRILLREVOLUTION Samvirke