Bedre mad - Kokkenes klimakogebog

Vis stort billede
Bedre mad - Kokkenes klimakogebog

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

En række af Danmarks bedste kokke har sat hinanden stævne i denne kogebog som er en velsmagende håndsrækning til alle som ønsker selv at gøre en indsats for klimaet.

De medvirkende kokke er : Søren Gericke Charlotte Grønlykke Rasmus Kofoed Erwin Lauterbach Ahn Lê Jakob Mielche Jakob de Neergaard Thorsten Schmidt Vivi Schou og Torsten Vildgaard.

Baggrunden er : Omkring 30 % af klodens co²-udledning stammer fra vores fødevareproduktion og hovedsagelig fra den industrielle fødevareproduktion. Så at gøre noget for klimaet handler ikke kun om miljøvenlig energi men også om hvad vi helt konkret kommer på vores tallerkener og hvordan vi tilbereder vores måltider.

Opskrifterne følger årstidernes gang og spænder lige fra gode hverdagsretter der ikke kræver oceaner af tid til det nye nordiske køkken hvis brug af lokale råvarer og vilde urter går fint i tråd med den klimavenlige grundtanke. Resultatet er en række super velsmagende retter som gør det alt andet end kedeligt at spise med tanke for hvordan vi ønsker verden skal se ud om 100 år.

K okkenes klimakogebog er illustreret med fine farvefotos på hvert eneste opslag sådan som de medvirkende kokke har ønsket at vise deres udvalgte retter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Red. Stine Gudmundsen-Holmgreen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 204 mm
Højde: 267 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 946 g
Udgivelsesdato: 08 Nov 2010
Oplagsdato: 08 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734111

Sprog

Dansk

Bedre mad - Kokkenes klimakogebog Tiderne Skifter