Bær fra Samvirke

Vis stort billede
Bær fra Samvirke

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Bær fra Samvirkeer sammen med Kartofler fra Samvirkede nyeste bøger i den populære samvirkeserie. Serien tæller nu otte bøger med opskrifter, der tryller med de fødevarer, vi alle støder på i dagligvarehandelen. Bær er en af de størst voksende varegrupper inden for frugt og grønt, fordi vi elsker de små minifrugter, der er proppet med sundhed. Vi køber flere og flere bær, spiser dem som snacks, pynter kager med dem og bruger dem i salater og i retter med fjerkræ, fisk og kød.
Bær fra samvirke indeholder beskrivelser af vores mest almindelige bær. Hvad er karakteristisk for dem, hvordan anvendes de, hvor sunde er de, og hvordan er det nu for eksempel med blåbær? Er de blåbær, vi køber lige så sunde som ægte blåbær, der gror mellem revling og lyng i den jyske hede.
Bogen inspirerer til at spise bær på nye måder og i nye retter. Det gælder både de bær, der er tilgængelige i dagligvarehandelen og bær, der findes i naturens hegn og krat. I middelalderen var der bær i vores gryder på lige fod med grøntsager. I disse år genopfinder vi de lækre bær. Bogen har 30 opskrifter på retter med bær.
Alle retterne er enkle at tilberede og kan indgå i det almindelige hverdagskøkken. Bogen har opskrifter med Jordbær, hindbær, brombær, blåbær, solbær, kirsebær, ribs, stikkelsbær og tranebær. Bærrene bruges blandt andet i opskrifter med salat, suppe, syltetøj, desserter, kager, kål, koteletter, snaps, and, ketchup og laks.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mia Irene Kristensen
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christel Frydkjær
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Mia Irene Kristensen
Udgiver: Samvirke
Bredde: 153 mm
Højde: 197 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 259 g
Serie: Mad fra Samvirke
Udgivelsesdato: 05 Jul 2015
Oplagsdato: 05 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792894960

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk