Appetit på livet - Brdr. Kochs bedste diabetesopskrifter

Vis stort billede
Appetit på livet - Brdr. Kochs bedste diabetesopskrifter

275,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Appetit på livet – Brdr. Kochs bedste diabetesopskrifter er den ultimative kogebog til både diabetikere, deres pårørende og alle andre, som ønsker at spise sundt, men ikke ønsker at gå på kompromis med smagen. Kokkebrødrene Jesper og Michael Koch, som driver de anmelderroste og succesfulde restauranter, Restaurant Koch og Det glade Vanvid, har begge som voksne fået konstateret type 2 diabetes.

Det har betydet, at de har omlagt deres livsstil og deres madlavning, så deres opskrifter nu kan nydes af alle – også diabetikere – uden dårlig samvittighed. Appetit på livet er fyldt med enkle, velsmagende og diabetesvenlige opskrifter.

Bogen indeholder også en introduktion skrevet af diætist Birgit Schelde, som deler ud af sin mangeårige erfaring med hvordan man kan omsætte viden til praksis og f.eks. udskifte det dårlige fedt med det gode, vælge de rette kulhydrater og spise mere frugt og grønt.

Om forfatterne:

Brødrene Jesper og Michael Koch har en fortid på nogle af de bedste danske og udenlandske restauranter og står i dag bag de de velrenommerede restauranter, Restaurant Koch, Det glade Vanvid og Brasserie Van Koch, foruden en kokkeskole og et cateringfirma i Aarhus.
Birgit Schelde er klinisk diætist og ansat på Århus Universitetshospital, hvor hun rådgiver diabetespatienter om kost og livsstil.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgit Schelde / Brdr. Koch
Sideantal: 166
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 197 mm
Højde: 256 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 700 g
Udgivelsesdato: 22 Oct 2014
Oplagsdato: 22 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740007022

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Appetit på livet - Brdr. Kochs bedste diabetesopskrifter Politikens Forlag