Anne Larsens køkken

Reduced price!
Vis stort billede
Anne Larsens køkken

239,96 kr

-20%

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Anne Larsens køkkenpræsenterer lettilgængelig, hjemmelavet mad i øjenhøjde med plads til både klassisk og nyt: Hjemmelavet mysli og raffinerede brunchforslag, brøndkarsesuppe og jordskokgratin, hummer og skipperlabskovs, boller i selleri og moules frites, salater, cremer og diverse dressinger, tranebærsemifreddo og pandekager med jordbær - samt et helt kapitel viet til det italienske køkken som er resultatet af et yderst frugtbart studieophold i den italienske hovedstad.
Bogen er gennemillustreret med appetitvækkende fotos og indeholder godt 200 opskrifter fra madskribentens eget køkken, dvs. mad, som Anne selv holder af at spise. Opskrifterne er krydret med ofte humoristiske anekdoter fra Annes liv - et liv med rejser og gæster, mad, råvarer og opskrifter. Anne Larsens køkkener grundkogebogen til alle, der elsker god, gedigen mad - uden kringlede omveje, uden unødige kalorier - og uden dikkedarer.
Anne Larsener forfatter, skribent og foredragsholder. Hun har de seneste 11 år arbejdet fuld tid med kost og ernæring. I de seneste fire år har hun tilbudt ugentlige madplaner til samtlige danske husstande fra sin faste plads i Søndagsavisen og har i øvrigt været en flittig foredragsholder i utallige sammenhænge.
Bogen er illustreret af Louise Gert, som er Anne Larsens datter og samarbejdspartner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Larsen
Sideantal: 430
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 170 mm
Højde: 204 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 1152 g
Udgivelsesdato: 13 Oct 2008
Oplagsdato: 13 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770553179

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk