5:2 kuren og det franske køkken

Vis stort billede
5:2 kuren og det franske køkken

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det franske køkken er kendt for sit fokus på velsmag og gode, sæsonbestemte og gerne lokale råvarer. Det samme fokus har de to forfattere valgt i denne nye kogebog, der præsenterer en række lækre retter med masser af grønt, friske krydderurter og enkle fremgangsmåder, der passer perfekt ind i en 5:2-madplan, men også sagtens kan nydes uden om kuren.
5:2-kuren er en af tidens mest populære redskaber til at opnå et vægttab. Det centrale i kuren er, at man fem af ugens syv dage spiser stort set, som man plejer, mens man de sidste to dage skruer lidt ned for kalorieindtaget. Men at skrue ned for kalorierne behøver bestemt ikke betyde, at man er nødt til at gå på kompromis med velsmag og variation.
Med 5:2-kuren & det franske køkkenfår du en indbydende guide til, hvordan du laver enkle retter, der er inspireret af det franske køkken. Lige meget om du blot er nysgerrig og prøver kuren af, har valgt en 5:2-livsstil eller søger ny inspiration til lækker og sund hverdagsmad, får du i bogen opskrifter på kød- og fiskeretter, supper og salater, juicer og dips, der tager afsæt i friske råvarer og smagssammensætninger, der mætter og tilfredsstiller.
Bogen er skrevet af Delphine De Montalier og Charlotte Debeugny, henholdsvis fransk og engelsk diætist, mens de smukke retter er fotograferet af franske Charlotte Lascève.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Debeugny / Dephine de Montalier
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 22 Jan 2015
Oplagsdato: 22 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419276

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

5:2 kuren og det franske køkken Turbine