Spis maven flad

Vis stort billede Tilføj
Spis maven flad

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Årets slankebog! Nu i 16. oplag.

De fleste af os kender det: maven buler. Og mange af os har også prøvet at være på slankekur og konstateret, at det ikke er på maven, fedtet forsvinder.

Spis maven flad er diætisternes bud på en stensikker vej til en fladere mave og et mindre taljemål - uden at det koster timevis i fitness-centret eller kilometer efter kilometer med løbeskoene snøret på.

At få en fladere mave handler ikke om at sulte eller træne uhæmmet. Det er kostens sammensætning af fedt, sukker og kulhydrater, der skal ændres, hvis man vil påvirke de runde former og laget af mavedeponeret fedt.

Dit daglige kalorieindtag har selvfølgelig betydning, men maden i Spis maven flad holder dig mæt og indeholder oven i købet lækkerier, der normalt er syndige sager i slankesammenhæng – som fx mayonnaisesalater og nødder.

Til inspiration indeholder bogen fotos, tips og erfaringer fra en række kvinder, der har afprøvet Charlotte Hartvigs kostplan og erfaret, at den virker. Helt uden motion.

Læs uddrag af bogen her .

Diætisten Charlotte Hartvig har tidligere udgivet bestselleren Skrump dig glad og udgav i foråret 2009 den stærkt sælgende Spis dig gravid i samarbejde med gynækolog Bjarne Stigsby.

Spis maven flad er skrevet i samarbejde med Majbritt L. Engell , der står for bogens mange appetitvækkende opskrifter. Se interview med forfatterne her . Se forfatterne lave stegt flæsk med persillesovs i TV2 Go' morgen Danmark .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Majbritt L. Engell / Charlotte Hartvig
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Olga Bramsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 16
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 173 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 428 g
Udgivelsesdato: 08 Apr 2010
Oplagsdato: 07 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712045649

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk