Slank uden afsavn - Nyd din hverdag mens du taber dig 5,10, 15 kg. eller flere kilo

Vis stort billede
Slank uden afsavn - Nyd din hverdag mens du taber dig 5,10, 15 kg. eller flere kilo

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Slank uden afsavner et resultat af samarbejdet mellem ernæringseksperten Martin Kreutzer og Anne Larsen.
Alle kender Anne Larsen, også selv om det er meget længe siden, hun stjal overskrifterne og revolutionerede det danske fedtfattige køkken og senere, da hun (letsindigt) skyllede den dårlige fars i det varme vand.
Martin Kreutzer er ernæringsspecialist, med adskillige bøger bag sig, senest Antiinflammatorisk kost sammen med Anne Larsen. Han skriver bl.a. for Børsen.
Bogen er tænkt. som en håndsrækning til de mange, der drømmer om den allersidste – det der i reklamesproget ofte hedder den ultimative – slankekur.
Vi synes, bogen er blevet fantastisk, ja ultimativ. Anne Larsen og Martin Kreutzer fremhæver at fokus er på de gode råvarer, på velsmagende mad, og på at du samtidig trimmer kroppen og slipper af med de kilo, der har generet.
Følger du kuren, vil du opdage, at det er muligt at få kiloene til at rasle af kroppen, og at du stadig uden afsavn kan nyde din hverdag og, ikke mindst, bevare glæden ved god mad.
Slank uden afsavn opdaterer læseren med den seneste slankeforskning, og du får en velkomponeret og gennemprøvet kostplan for 42 dage samt en masse konkrete tips til motion, motivation og madlavning.
Slank uden afsavn udgives i to udgaver. Udover Hovedland udgiver Legind en identisk udgave, i samarbejde med Hovedland, men med andet ISBN-nummer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Larsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 01 Jan 2016
Oplagsdato: 01 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770704793

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Slank uden afsavn - Nyd din hverdag mens du taber dig 5,10, 15 kg. eller flere kilo Hovedland