Slank med sirt-kuren

Vis stort billede
Slank med sirt-kuren

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mørk chokolade, rødvin, grønkål, valnødder, jordbær – det er alt sammen eksempler på sirtfoods, en række helt almindelige fødevarer, der nemt kan skaffes, og som alle har råd til at købe.

Sirtfoods aktiverer sirtuinerne, de såkaldte ”slanke- og sundheds”-gener i din krop. Det er de samme gener, som aktiveres af faste og træning. Det helt unikke ved sirtfoods er, at de ikke blot hjælper dig til at forbrænde fedt, men også til at bevare eller forøge din muskelmasse. Det er afgørende for at kunne holde et vægttab og være sund.

Sirtkuren er afprøvet i forsøg, der gav et indledende vægttab på 3,2 kg på kun 7 dage, og som samtidig styrkede muskelmassen. Det er en kur, der opfordrer dig til generelt at indtage masser af sirtfoods. Og dermed er det også en inkluderende kur, der fokuserer på alt det, du gerne må spise, frem for det, du ikke må spise.

MED SIRTKUREN FÅR DU:

- En sund og enkel kostplan, der sikrer vægttab


- Inspirerende cases 
lækre og nemme opskrifter


- En vedligeholdelsesplan, der sikrer fortsat succes.

De to forfattere, Aidan Goggins og Glen Matten, har begge en ph.d. i er- næringsmedicin og er anerkendte for deres viden om ernæring og sund- hed. Slank med sirtkuren er deres bud på en ny og moderne måde at spise og leve på, hvor maden bruges til at opnå vægttab, stærke muskler og større sundhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Glen Matten / Adian Goggins
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 162 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 587 g
Udgivelsesdato: 24 Jan 2016
Oplagsdato: 24 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771596601

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk