Sense - slank med fornuft

Vis stort billede
Sense - slank med fornuft

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen er pakket i en pæn æske med transparent låg og målebånd vedlagt. Pakkeløsning til hjemmebrug - indeholder:

  • Bog og kostprogram
  • Kostdagbog (16 sider)
  • Indkøbsguide
  • Måltidseksempler
  • Måleskema
  • Links til opskriftsvideoer på hjemmeside

Slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed. Slut med at undgå fedt og spise kedelig mad. Ikke flere kure, der alligevel ikke fører til varigt vægttab. Sense viser en anden vej. En vej, der er gennemtestet, og som bygger på sund fornuft. En vej, der gør, at du kan holde dit vægttab. For altid.

Sense er enkel og velsmagende mad, egnet til både singler og familier. Du lærer at prioritere de enkelte elementer i kosten på en ny måde: Masser af protein fra bl.a. fisk, kød og æg, masser af grøntsager og et par spiseskefulde fedtstof ved hvert måltid. Mindre sukker, brød, ris, pasta m.m. Du kan sagtens tilpasse dine yndlingsretter til Sense.

Sense er tre hovedmåltider om dagen og fornuftige mængder. Tre-fire håndfulde mad per måltid gør dig mæt – og ja, dine hænder er din vægt. Med bogen bliver du guidet gennem alle faser af dit vægttabsforløb. Du lærer at sammensætte kosten, så den passer ind i din hverdag, og at holde dit vægttab. Du får masser af måltidseksempler og indblik i andres erfaringer med Sensekonceptet. Læs bogen fra A til Z, eller brug den som et opslagsværk i den første tid.

Suzy Wengel (Født 1978) har en baggrund som forskningslaborant indenfor organisk kemi. Hun er medforfatter på flere videnskabelige artikler og har siden 2006 været direktør i biotekfirmaet RiboTask. Suzy er også kostvejleder, foredragsholder og medejer af Center for Vægttab på Fyn. Ikke mindst er hun kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen ”Sense – slank med fornuft”, der udkommer i november 2014.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Suzy Wengel
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Materialekasse
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Wengel
Bredde: 227 mm
Højde: 338 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 810 g
Udgivelsesdato: 16 Nov 2014
Oplagsdato: 16 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799775804

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk