PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

Vis stort billede Tilføj
PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Yotam Ottolenghi har med sine populære restauranter i London og bestseller-kogebøger for længst slået sit navn fast internationalt. Han er ubestridt en af de mest spændende nye stemmer inden for både kogekunst og kogebogslitteratur. Med dybe rødder i middelhavsregionen og en ompromisløs kærlighed til gode råvarer, har Ottolenghi kastet sig over det grønne køkken. Han er ikke selv vegetar, men formår at skabe en helt ny og original vinkel på grøntsagsretter.

Denne samling af vegetariske retter byder på 120 originale opskrifter – en del af dem opfundet og skrevet til avisen The Guardians weekendtillæg, hvor Ottolenghi har klummen "Den nye vegetar". Bogen er inddelt i kapitler om bl.a. auberginer, kål, ris og korn, bælgfrugter, rodfrugter, courgetter og græskar, svampe og tomater. Glæd dig til at blive inspireret af et overflødighedshorn af farver, smagsindtryk og konsistenser.

Bogens smukke, appetitlige billeder er taget af Jonathan Lovekin, og sammen med de inspirerende opskrifter gør de PLENTY til et must for både kødspisere og vegetarer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Yotam Ottolenghi
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 201 mm
Højde: 276 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 1219 g
Udgivelsesdato: 03 Nov 2013
Oplagsdato: 03 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711353585

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer Lindhardt Og Ringhof