MK Bootcamp - 2 størrelser ned på 9 uger

Vis stort billede
MK Bootcamp - 2 størrelser ned på 9 uger

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

De fleste kender Birgitte Hjort Sørensen som journalisten Katrine Fønsmark fra Borgen og Sisse Fisker fra Aftenshowet på DR og Sofia Manning, Danmarks førende coach. De er bare nogle af de mange mennesker, som Michelle Nørgaard Kristensen hjælper med at holde sig i form, både så de har den krop, de gerne vil have, men også har den energi og det overskud, det kræver at have de jobs, de har.

Michelle har holdt rigtig mange bootcamps for især kvinder. Hun har bl.a. haft en hel by på bootcamp. Og hendes kost- og trænningsprincipper er uhyre effektive. For hende handler det om at spise god mad, der holder blodsukkeret stabilt og mætheden højt, så man har energi nok til hele dagen.

Denne bog indeholder opskrifter, madplaner og trænningsprogrammer, til dem der gerne vil tabe sig eller bare gerne vil leve lidt sundere.

Der er opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, bagværk og forslag til middagsselskaber. Træningsøvelser, som giver stor effekt og kan laves på 15 minutter. Og så er der desuden en lang række motiverende før og efter med folk, der har tabt sig på Michelles bootcamps.

Forfatteren er desuden fast skribent på I-form og en populær foredragsholder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michelle Kristensen
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 638 g
Udgivelsesdato: 26 Dec 2013
Oplagsdato: 28 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711354490

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

MK Bootcamp - 2 størrelser ned på 9 uger Lindhardt Og Ringhof