Mad med hjerte og fornuft 2 - Plan B - de hurtige retter

Vis stort billede
Mad med hjerte og fornuft 2 - Plan B - de hurtige retter

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Vores Plan A er så enkel, at man faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt.

Ved altid at have en Plan B sikrer man, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Den indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men man bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider – frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske.

Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid – kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften – eller omvendt.

I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier.

Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost.

Vil du vide mere om Sense? Læs bogen ”Sense – slank med fornuft”, der udkom i efteråret 2014 ved Forlaget Wengel. Eller besøg hjemmesiden www.sensekost.dk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ida Holm / Suzy Wengel
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Rikke Marie Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Fotograf: Skovdal & Skovdal
Udgiver: Forlaget Wengel
Bredde: 171 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 466 g
Serie: Mad med hjerte og fornuft
Udgivelsesdato: 29 Dec 2015
Oplagsdato: 01 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799775842

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Mad med hjerte og fornuft 2 - Plan B - de hurtige retter Forlaget Wengel