Juicekick! - Sunde smoothies, juicer og snacks

Vis stort billede Tilføj
Juicekick! - Sunde smoothies, juicer og snacks

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Juicekick!er en velsmagende vej til naturlig balance. Med bogens store udvalg af sunde juicer, smoothies og snacks er det let at finde eller genfinde balancen i din krop. Hvad enten du er juice-nybegynder eller mangeårig ekspert, er bogen fyldt med inspiration og gode opskrifter. Udforsk de mange smagsvariationer og glæd din krop med naturens egen ”super-food”.
Juice er blevet enormt populært i hele verden og med god grund. Det er nemlig en fantastisk måde at udnytte frugt og grøntsagers gode egenskaber på - uden at give køb på hverken vitaminer eller smag. Og så er det nemt. Skræl eller del frugter, grøntsager og bær og put dem i juice-maskinen – 1-2-3 så har du en lækker, hjemmelavet juice, fyldt med energi.
Den svenske blogger, model og madskribent Marita Karlsson har i Juicekick! samlet de allerbedste opskrifter på juicer, smoothies og snacks fra stjernernes Californien. Alle bogens 40 opskrifter er nemme at lave og indeholder en lang række af naturens allerbedste og mest næringsrige råvarer. Grønkål, avokado, ingefær, nødder og bær er bare nogle af de ingredienser, som sammensættes i farverige og velsmagende drikke og små-retter. Marita Karlsson giver desuden i bogen sit bud på, hvorfor det er så sundt at bruge naturens rene varer og fortæller hvordan, hun holder sig smuk og slank.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marita Karlson
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originaltitel: Helsekick!
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Bodil Holm Dyer
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Strandberg Publishing
Bredde: 180 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 629 g
Udgivelsesdato: 24 Aug 2015
Oplagsdato: 24 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792894991

Sprog

Dansk

Juicekick! - Sunde smoothies, juicer og snacks Strandberg Publishing