Hvad er det du spiser? - økologi, mad og sundhed

Vis stort billede
Hvad er det du spiser? - økologi, mad og sundhed

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvor mange kender du, som har fået kræft? Dårligt hjerte? Er overvægtige? Forfatterne til Hvad er det du spiser? viser, hvilken rolle vores kostvaner og den moderne livsstil spiller i denne udvikling. Samtidig peger de på, at økologiske eller biodynamiske fødevarer er en af de nødvendige veje til en sundere og mere bæredygtig livsstil, der som sit grundlag har en kortere vej mellem produktion og forbrug, mellem jord og bord.
Man behøver ikke blive vegetar for at leve økologisk. Med nogle få ændringer i indkøbsvaner og øvrige livsvalg, kan man opnå en sundere livsstil. For den enkelte handler det om de små valg i hverdagen, og for politikerne handler det om at justere på samfundsstrukturen.
Bogen henvender sig til alle, der er interesseret i at lave sund mad. På mange institutioner og i mange virksomheder går man for tiden over til økologiske mad i kantinerne, bogen henvender sig også til personalet i storkøkkener med informative kapitler om tilsætningsstoffer og kemi i fødevarerne. Desuden oplyser forfatterne om økologisk og biodynamisk jordbrug og om hvilken behandling, der gør kosten sundere.
>>Dejligt befriende at få uforfalskede synspunkter fra personer, som ved hvad de taler om, og som ikke behøver tage politiske og finansielle hensyn, når de fremfører dem.<<
- Michael Borgen, ØkoWeb.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ane Bodil Søgaard / Troels V. Østergaard
Sideantal: 175
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hovedland
Bredde: 165 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 540 g
Udgivelsesdato: 28 Feb 2008
Oplagsdato: 28 Feb 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770700955

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Hvad er det du spiser? - økologi, mad og sundhed Hovedland