Fatburner - Madvarer der smelter fedtet af kroppen

Vis stort billede Tilføj
Fatburner - Madvarer der smelter fedtet af kroppen

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Er du træt af de overflødige kilo, så sæt turbo på din forbrænding. Ved at spise de helt rigtige madvarer understøtter du kroppens fedtforbrænding, og du gør det meget lettere at komme fedtdepoterne til livs. Vi sætter fokus på de mest effektive råvarer og præsenterer dem i 25 spændende opskrifter. Samtidig får læseren masser af gode råd til, hvordan han også på andre fronter kan fremme sin forbrænding.


Temaer: Hvorfor gavner det vægttabet at sætte turbo på din fedtforbrænding? Hvilke madvarer fyrer kraftigst op under kedlerne? Er der andet du kan gøre for at øge din forbrænding?
Ernæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen.
Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger.Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos.
Om serien:
Omfattende teori, en inspirerende råvareguide og fantastiske opskrifter giver læseren masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens enkelte eksemplarer kan læses for sig selv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Larsen / Martin Kreutzer
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Bredde: 171 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 338 g
Serie: muusmann'sundhed
Udgivelsesdato: 13 Aug 2015
Oplagsdato: 30 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314238

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Fatburner - Madvarer der smelter fedtet af kroppen Muusmann'Forlag