Drømmemad - Optimer din søvn med den helt rigtige koststrategi

Vis stort billede
Drømmemad - Optimer din søvn med den helt rigtige koststrategi

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Flere og flere undersøgelser viser, at en god nattesøvn har afgørende indflydelse på vores daglige trivsel.Træthed, udbrændthed, fedme og livstruende sygdomme følger alle i kølvandet på dårlig søvn, og netop derfor er det fantastisk, at du kan spise dig til en bedre søvn. Teoriafsnittet forklarer hvorfor og hvordan, råvareguiden motiverer til at justere på de daglige madvalg og de 25 opskrifter er prikken over i'et, der inspirerer til at lade køkkenet sprudle af drømmeretter.


Temaer: Hvorfor er det så vigtigt med en god søvn, hvilken rolle spiller det, du spiser, for søvnens kvalitet?Og hvilke knapper bør du i øvrigt skrue på for at optimere din søvn?
Ernæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen.
Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger.Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos.
Om serien:
Omfattende teori, en inspirerende råvareguide og fantastiske opskrifter giver læseren masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens enkelte eksemplarer kan læses for sig selv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Larsen / Martin Kreutzer
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann Forlag
Bredde: 172 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 346 g
Serie: Muusmann Sundhed
Udgivelsesdato: 30 Jun 2015
Oplagsdato: 30 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314221

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Drømmemad - Optimer din søvn med den helt rigtige koststrategi Muusmann Forlag