Din sunde juicebar - Energi, næring, detox og heling

Vis stort billede
Din sunde juicebar - Energi, næring, detox og heling

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Elektriske saftpressereer kendt for at kunne levere sund juice ud fra et stort udvalg af friske varer på få sekunder. Ikke alene kan disse juicere pulverisere dine yndlingsfrugter, grønsager og nødder til behagelige, velsmagende drikke, de hjælper også med til at frigive råvarernes næringsindhold. Når man får disse i juiceform, bevarer man næringsstoffer, som ellers ville være gået tabt i madlavningen. Det er altså en hurtig og nem vej til at skaffe den daglige dosis frugt og grønt og sørge for din krop med mængder af vitaminer, mineraler og enzymer.
Bogen her omfatter opskrifter, som kan bruges dagen lang. Den er opdelt i fire afsnit, som svarer til forskellige behov, sådan som man også oplever det på en professionel juicebar. Her er energi -juicer, som kvikker dine systemer op uden brug af stimulanser som fx koffein. De er bl.a. gode eftermiddags-opkvikkere. Der er nærende juicer lavet på råvarer med mange fibre og sunde fedtstoffer. De holder dig mæt og kan nydes som lette måltider. Detox -juicer renser din krop for affaldsstoffer ved at frigøre de naturlige, antibakterielle stoffer, som findes i mange frugter og grønsager. De helende juicer fokuserer på visse råvarers evne til at styrke dit immunforsvar.
Uanset om du er juice-begynder, ihærdig juice-udrenser eller blot på udkig efter nye og spændende måder at udnytte din saftpresser på, så er der noget for dig i denne bog. Der er vejledning i valg af det rigtige udstyr og beskrivelser af råvarer, som modsvarer de sundhedsaspekter, der er vigtige for dig. Her er også tips & tricks, så du får mest muligt ud af din maskine, og farvefotos så fristende, at man næsten kan smage de skønne juicer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Briana Stockton / Erin Quon
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Juice Solution
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Elizabeth Djørup og Henrik Ægidius
Oplag: 2
Udgave: 1
Fotograf: Sara Remington
Udgiver: Legind
Bredde: 197 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 580 g
Udgivelsesdato: 21 Jan 2015
Oplagsdato: 11 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771550986

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Din sunde juicebar - Energi, næring, detox og heling Legind