Den fedeste juicekur

Vis stort billede
Den fedeste juicekur

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Juice kure er ikke længere forbeholdt Hollywoodstjerner – juicekure er kommet for at blive.

Vil du gerne blive slank på en sund måde? Have mere energi? Føle dig stærkere og sundere? Og mangler du opskrifter på lækre juicer, som hele familien kan drikke sammen med dig? Så er DEN FEDESTE JUICEKUR til dig.

Med den fedeste juicekur kan du skabe store forandringer ved en relativ lille indsats.

I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Og det er lige til at gå til: Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, en overskuelig indkøbsliste og lette og spændende opskrifter. Samt inspirerende cases. Du bliver din helt egen juiceekspert, inden du er færdig. Og du kan vende tilbage til kuren igen og igen eller blot bruge bogens mange opskrifter I hverdagen.

Når du bruger den fedeste juicekur, vil du mærke, hvordan du kan blive en sundere udgave af dig selv, hvordan du kan få en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad.

Er det tid til at komme i gang?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Zennie Bonde Mogensen / Martin
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 254 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 534 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2015
Oplagsdato: 13 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712050797

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk