Antiinflammatorisk kost - Sluk branden der hærger kroppen indefra

Vis stort billede
Antiinflammatorisk kost - Sluk branden der hærger kroppen indefra

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Guiden introducerer læseren til hele inflammationsbegrebet. Hvad gør inflammationen ved os, hvorfor skal vi kere os om den og frem for alt: Hvordan kan vi gennem intelligente kostjusteringer slukke den indre ild, der truer med at give os alverdens dårligdomme? Introduktionen til konkrete råvarer efterfølges af 25 lækre opskrifter, som inspirerer læseren til at ændre sine kostvaner.


Temaer: Hvad er inflammation, hvad skal du spise for at slå den ned, hvad kan du ellers gøre og hvordan omsætter du rådene til konkrete, velsmagende opskrifter?Ernæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen. Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger. Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos.
Om serien: Omfattende teori, en inspirerende råvareguide og fantastiske opskrifter giver læseren masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens enkelte eksemplarer kan læses for sig selv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Larsen / Martin Kreutzer
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann Forlag
Bredde: 173 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 320 g
Serie: Muusmann Sundhed
Udgivelsesdato: 15 Aug 2015
Oplagsdato: 03 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314214

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Antiinflammatorisk kost - Sluk branden der hærger kroppen indefra Muusmann Forlag